Το Psaroloco Media Lab είναι πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους.

Στήριξε το έργο μας!

Εάν θέλεις και ‘συ να συμμετέχεις στις δράσεις Psaroloco και να στηρίξεις το έργο μας μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους!

  • - Μπορείς να εμπλακείς προσφέροντας το χρόνο σου εθελοντικά στις δράσεις μας ή ακόμα και να προτείνεις μια δική σου.

    -  Μπορείς να προσφέρεις υλικά που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή των δραστηριοτήτων ή υλικά που καλύπτουν ανάγκες που προκύπτουν κατα καιρούς.

    - Μπορείς να ενισχύσεις το Psaroloco προσφέροντας χρήματα.


Εθελοντικές Δραστηριότητες

Αν ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό στο Psaroloco, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Προσφορά Υλικών

Αν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε υλικά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρηματικές δωρεές - χορηγίες φυσικών προσώπων

Οι χορηγίες τραπεζών, εταιρειών, ιδρυμάτων και γενικότερα νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου αποτελούν για την Κύκλος την κυριότερη πηγή χρηματοδότησης των δράσεων Psaroloco.

Οι χορηγίες προσφέρουν την ευκαιρία να αναγνωριστεί και, εάν υπάρχει επιθυμία, να προβληθεί η πολιτιστική διάσταση αρωγών, ιδρυμάτων και εταιρειών.

Αν το έργο μας σας ενδιαφέρει και θέλετε να το ενισχύσετε, μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας στον ακόλουθο λογαριασμό, είτε online μέσω Paypal,

ή με Τραπεζική Κατάθεση στην
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ)
Αρ. Λογαριασμού: 168/620779-07
IBAN: GR0601101680000016862077902
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κύκλος

Η πολιτεία αναγνωρίζει τη σημασία των δωρεών αυτών παρέχοντας ορισμένες φορολογικές απαλλαγές.

Η χρηματική δωρεά που ανέρχεται μέχρι του ποσού των 2950 € μπορεί να κατατεθεί κατευθείαν στη Κύκλος και εκπίπτει στο σύνολό της από τη φορολογία εισοδήματος του τρέχοντος έτους. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Κύκλος, εκδίδει απόδειξη και βεβαίωση αποδοχής της δωρεάς που ο δωρητής συνυποβάλλει με τη δήλωση εισοδήματός του στο τέλος του οικονομικού έτους. Αναλαμβάνει επίσης, εάν το επιθυμεί ο δωρητής, να δημοσιεύσει τη δωρεά στον τύπο και εφόσον πρόκειται περί δωρεάς εις μνήμην να τη γνωστοποιήσει στους συγγενείς του εκλιπόντος.

Χρηματικές δωρεές μεγαλύτερων ποσών επίσης εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα, αφού παρακρατηθεί ποσοστό 10% υπέρ του Δημοσίου, εφόσον δεν υπερβαίνουν το 10% του δηλωμένου ετησίου εισοδήματος του δωρητή. Η Κύκλος αναλαμβάνει να εισπράξει το ποσό της δωρεάς, να καταβάλει το 10% στην Εφορεία, και να παραδώσει στο δωρητή όλα τα σχετικά παραστατικά που θα του χρησιμεύσουν στη δήλωση εισοδήματός του.